mrt 7, 2019

TALUD MEETS PLAZA

in category Uncategorized

Sedert begin vorig jaar is het een feit: Architectenburo Bollen & Janssens –PLAZA en TALUD – Team voor Architectuur, Landschap, Urbanisme & Design – gingen een permanente samenwerking aan. Vanaf vandaag focussen PLAZA en TALUD zich gezamenlijk op architectuurprojecten waarbij ruimtelijke kwaliteit centraal staat. Deze samenvoeging lijkt ons niet alleen een logische stap, het boezemt ons vooral vertrouwen in: we gaan een boeiende toekomst tegemoet.

Met de groei van onze infrastructuur, technische expertise en het totaal aantal medewerkers is het de bedoeling een nog betere invulling te geven aan uw wensen en noden: haalbaarheidsstudies, herbestemmingsadvies, architectuurontwerp, technische bijstand, projectopvolging en -management.

De dienstverlening komt niet in het gedrang. Integendeel.
Afgelopen jaar plukten we de eerste vruchten van jong, dynamisch en creatief bloed dat gekoppeld werd aan jarenlange (30 jaar!) ervaring in architectuur, interieur en stedenbouw. Voortaan kunt u voor al uw projecten beroep op ons doen. Van interieur tot landschap, van architectuur tot stedenbouw: wij bieden een kwalitatieve oplossing aan waarbij de kruisbestuiving tussen deze deeldomeinen centraal staat.